Prinses Marijkehof in Naarden

In een rustige woonwijk van Naarden ligt de Prinses Marijkehof. Sherpa beschikt hier over een geschakelde eengezinswoning geschikt voor cliënten met een verstandelijke beperking. De leeftijd van de cliënten ligt tussen de zesentwintig en zestig jaar oud. Doordeweeks gaan de cliënten naar dagbesteding.

De woning
De Prinses Marijkehof is een geschakelde eengezinswoning.  De vijftien cliënten hebben een eigen zit-slaapkamer met wastafel. De tuin, woonkamer, keuken, badkamer en toilet zijn algemene ruimtes. Er is geen lift aanwezig in de woning, hierdoor is hij niet geschikt voor rolstoelgebruikers. Wel is er op de begane grond van beide woningen een zit-slaapkamer met eigen badkamer, deze zijn wel rolstoeltoegankelijk.

De omgeving
Deze woning ligt in een rustige verkeersluwe woonwijk van Naarden. Diverse voorzieningen zijn in de directe omgeving te vinden. Denk aan de supermarkt, apotheek en de huisarts.

De ondersteuning
De cliënten op de Prinses Marijkehof zijn doordeweeks naar dagbesteding. Als de cliënten thuis zijn is er begeleiding aanwezig. Tijdens de nacht is er een uitluistersysteem en een slaapdienst aanwezig. De woning is geschikt voor mensen met ZZP 4 t/m 7, grondslag VG.