Contact

Voetreis om de wereld groot succes!

Sherpa algemeen Sherpa Beweging

Wil je vooruit in het leven, dan moet je stappen zetten. Van 16 november tot en met 14 december hebben ruim 150 begeleiders en cliënten samen een voetreis om de wereld gemaakt met een fantastisch resultaat!

Wil je vooruit in het leven, dan moet je stappen zetten

Vanwege de huidige omstandigheden en maatregelen is bewegen heel erg belangrijk. Wandelen is een mooie manier om in beweging te komen en samen met elkaar de stappen rond de wereld te maken. Ook is dit natuurlijk een goede actie voor je eigen gezondheid en die van de cliënten waarbij een aantal weken lang zoveel mogelijk extra stappen werden gezet. Wandelen kan altijd en dat moet toch goed voelen!

Springkussen

Gezonde levensstijl is heel erg belangrijk en door te wandelen werken wij ook aan onze eigen gezondheid. Een andere leuke bijkomstigheid is, naast de gezonde levensstijl, ook dat er gewandeld is voor een mooi springkussen voor bij de afdeling Beweging. De groep welke de meeste stappen tijdens de voetreis heeft gezet krijgt het springkussen ook nog 1 hele week in de achtertuin!

Voetreis om de wereld

Het evenement is afgetrapt op 16 november met een wandeling naar Mexico waarna wij door zijn gaan wandelen naar Australië, langs Madagaskar waarbij wij op 14 december aangekomen zijn bij ons eindpunt Parijs. Met ruim 150 deelnemers van Sherpa en 100 deelnemers vanuit Scildon, zijn er in 4 weken tijd meer als 19 miljoen stappen gezet.

Geslaagd!

Alle deelnemers hebben zich ingezet om de meeste stappen te zetten en zijn wij met z'n allen, op afstand, in beweging geweest wat ook voor veel creatieve ideeën heeft gezorgd.

Zo heeft de dagbesteding De Boshoeve twee teams gemaakt. Zo was er 1 team binnen en 1 team buiten en hebben zij bij elkaar 464.266 stappen gezet. De competitie zat er bij hen heel erg goed in, maar welk team heeft de meeste stappen gezet? De groep van binnen heeft het andere team verslagen! Leuk om te zien dat De Boshoeve iedereen heeft gemotiveerd om met een spel binnen hun eigen werkzaamheden de meeste stappen te zetten.

Meer weten over Sherpa Beweging?

Wil jij meer informatie over een activiteit of over de afdeling Beweging? Neem contact met ons op via telefoon of e-mail.