Contact

Buitenschoolse opvang

Als je een ontwikkelingsachterstand of een beperking hebt, dan kun je misschien niet naar een reguliere buitenschoolse opvang. Speciaal voor kinderen en jongeren (4 tot 18 jaar) is er de BSO van Sherpa. Onze BSO zit in het pand van de Klimopschool, Hoflaan 10 in Hilversum.

Twee dagen per week én tijdens vakanties

Onze BSO is elke maandag- en woensdagmiddag tot 17.30 uur open. Ook tijdens schoolvakanties kun je bij ons terecht. Je hoeft je dus nooit te vervelen. We doen samen leuke spelletjes en andere activiteiten. We gaan ook vaak naar buiten.

Leuke, gezellige en ontspannen middag

Je komt bij ons na schooltijd. Misschien heb je wel een drukke dag gehad. Je hoofd zit misschien helemaal vol met informatie. Wij vinden het daarom belangrijk dat jij je bij ons kunt ontspannen. We maken er een leuke en gezellige middag van, samen met de andere kinderen of jongeren. Ook krijg je bij ons de tijd om zelf iets te doen en te ontspannen.

Jouw ontwikkeling

Op de BSO kun jij je ook verder ontwikkelen. Zo kun je leren omgaan met andere kinderen, rekening te houden met elkaar en zelfstandiger te worden. Je werkt hier spelenderwijs aan. Samen met jou en jouw ouders bekijken we welke doelen belangrijk zijn voor jouw ontwikkeling.

Samenwerking

Het Scholenteam van Sherpa is samenwerkingspartner van de Kleine Prins, de Mozarthof en de Klimopschool in Hilversum.

De BSO wordt betaald vanuit de Jeugdwet (via de gemeente) of de Wet Langdurige Zorg (Wlz).

Meer weten?

Wil je meer weten over wat Sherpa voor jou kan betekenen? Neem dan contact op met Sherpa Zorgbemiddeling. De medewerkers staan je graag te woord op werkdagen van 9.00 tot 16.30 uur.