Attent Hilversum bestaat 5 jaar

supermarkt attent hilversumAttent supermarkt Hilversum is net even anders dan vele supermarkten in mediastad Hilversum. Hier werken namelijk mensen met een verstandelijke beperking. De cliënten van Sherpa verkopen er brood, vullen de vakken, staan achter de kassa, helpen de klanten met het inpakken van de boodschappen en doen de bestellingen. Deze maand is het feest: de supermarkt bestaat vijf jaar. In de afgelopen jaren heeft de winkel zich ontwikkeld tot een vast ankerpunt voor veel buurtbewoners. De goede sfeer en prima service door cliënten van Sherpa in de winkel hebben gezorgd voor een goede relatie met de omgeving. Dit is terug te zien in stijgende omzetten en bezoekersaantallen.

Op dinsdag 10 december is het precies vijf jaar geleden dat winkel werd geopend. Al vijf jaar lang staan cliënten van Sherpa elke dag weer klaar voor de klanten, met hun trotse en vakkundige inzet. Om dit jubileum te vieren kunnen klanten van de winkel deze dag rekenen op extra aandacht en presentjes. Zo krijgen alle klanten 5% korting op de boodschappen die zij deze dag doen bij Attent Hilversum. Ook worden er onder bezoekers lekkere oliebollen en erwtensoep uitgedeeld, bereid door medewerkers van Woondienstencentrum St. Joseph, dat in de dezelfde wijk ligt.

Wethouder Rensen van Hilversum (portefeuille Grondzaken, Economische zaken en media, Sociale zaken, arbeidsmarktbeleid en werkgelegenheid, Wonen, Stedelijke vernieuwing) zal aan het einde van de middag bij de buurtsuper langs komen om iedereen persoonlijk te feliciteren. Om 15.30 uur zal hij ook een korte toespraak houden.

Iedereen is welkom bij Attent Supermarkt aan de Minckelersstraat 43 te Hilversum om deze mijlpaal samen met medewerkers van de buurtsuper te vieren.