Contact

Aanbod

Onze beweegactiviteiten

Als je genoeg beweegt, dan blijf je fit. Dat voelt goed! Doe je mee?
Onze afdeling Beweging helpt jou graag met:

  • Het verbeteren van jouw conditie (word fitter en sterker!)
  • Anderen ontmoeten
  • Meer plezier in het bewegen
  • Afvallen
  • Je grenzen aangeven

Dit kun je allemaal bij ons doen:

Beweegclub

Samen bewegen is leuker. Je ontmoet nieuwe mensen. En je stimuleert elkaar. Daarom is er de beweegclub. Elke week kun je meedoen aan een activiteit in het zwembad of in de gymzaal.

Beweeg Mee

Vind je het leuk om actief te zijn? En kan dat alleen met een begeleider? Regel dan bij ons 1-op-1-begeleiding. Samen ga je bijvoorbeeld wandelen, fietsen, zwemmen of fitnessen. Jij bepaalt wat jullie gaan doen.

Hardlopen

Wil je werken aan jouw conditie? Dan is hardlopen misschien iets voor jou. Dat kan bij Sherpa. Je traint op jouw eigen niveau en tempo, samen met anderen.

Make Yourself Proud (fitness en bewegen)

Bewegen is goed. Je voelt je fit. En je wordt trots op jezelf. Wil jij dat ook? Doe mee aan Make Yourself Proud. Je gaat elke week fitnessen. Ook krijg je begeleiding bij het dagelijkse leven.

Recreatief zwemmen

Vind je het fijn om te zwemmen? Bij Sherpa kun je elke zaterdag van 09.30-11.30 uur recreatief zwemmen in water van circa 32 graden Celsius. Zwemmen is leuk én het is goed voor je.

Sportevenementen

Jaarlijks organiseert onze afdeling Beweging allerlei leuke evenementen. Zoals de Wandel-3-daagse, de Fiets-3-daagse en het hardloopevenement ASS. Iets voor jou?

Speciale zwemles voor kinderen

Kan jouw kind niet goed meekomen met de reguliere zwemlessen? Sherpa biedt speciaal zwemonderwijs aan kinderen die extra ondersteuning nodig hebben om te leren zwemmen.

Weerbaarheidstraining Mijn Grens

Vind je het lastig om voor jezelf op te komen? En wil je leren hoe jij je grenzen bewaakt? Volg dan bij ons de weerbaarheidstraining Mijn Grens. Voor mensen met een licht verstandelijke beperking.