Contact

Beweeg mee

Vind je het leuk om actief te zijn? Bij ons regel je 1-op-1-begeleiding. Samen ga je bijvoorbeeld wandelen, fietsen, zwemmen of fitnessen.

Beweeg Mee

Vind je het leuk om te bewegen? En kan dat alleen met een begeleider die met jou meegaat en meedoet? Regel dan bij ons een 1-op-1-begeleider. Samen ga je bijvoorbeeld wandelen, fietsen, zwemmen of fitnessen. Jij bepaalt wat je wilt gaan doen.

1-op-1-begeleiding

Bij Beweeg Mee krijg je een 1-op-1-begeleider van de afdeling Beweging die met jou meegaat als je gaat bewegen of sporten. Hij of zij beweegt met jou mee. De begeleider kan jou thuis ophalen én weer naar huis brengen.

Zo werkt het

Je krijgt de begeleiding op het moment dat jij de tijd hebt. Wil jij graag wandelen? Dan kan je een begeleider inhuren. Je gaat dan samen wandelen. Hebben we een begeleider (Één van de assistent bewegingsagogen) voor je gevonden, dan krijg je eerst een proefles. Je weet dan zeker of het klikt met deze begeleider. Ook bekijken jullie samen hoe vaak en hoe lang jij de activiteit wilt en kunt doen. De kosten voor 2020/2021 zijn:

  • 30 minuten: 19,50 euro
  • 45 minuten: 29,25 euro
  • 60 minuten: 39,00 euro
  • 90 minuten: 58,50 euro

Meer weten over Sherpa Beweging?

Wil jij meer informatie over een activiteit of over de afdeling Beweging? Neem contact met ons op via telefoon of e-mail.