Contact

Beweegclub

Houd je van zwemmen? Of beweeg je liever in de gymzaal? Dat kan elke maandag- en woensdag in Baarn. Welkom bij de beweegclub van Sherpa.

Helaas is de beweegclub door het coronavirus op dit moment gesloten

Beweegclub

Samen bewegen is leuker. Je ontmoet nieuwe mensen. En je stimuleert elkaar om door te gaan. Daarom is er de beweegclub. Dit is een gezellige sportclub voor mensen met een beperking. Elke week kun je meedoen aan een activiteit in het zwembad of in de gymzaal.

Lekker sporten in de gymzaal óf het zwembad

Samen gaan we sporten in de gymzaal en in het zwembad. Je kunt dus kiezen. In de gymzaal doen we leuke beweegoefeningen. Dat kan een beweegparcours zijn waar we allerlei oefeningen doen. Ook doen we fitnessoefeningen. In het zwembad doen we samen een leuke oefening waarbij je materialen naar de overkant brengt. Dat is leuk én goed voor de conditie! Tot slot gaan we bewegen op muziek. Of we doen een ander spel.

Welkom in Baarn!

Ben je enthousiast? Kom dan naar ons zwembad en onze sportzaal in woonwijk Eemeroord in Baarn. We zwemmen elke maandagavond en woensdagavond tussen 18.00 en 20.00 uur. Je zwemt 45 minuten. Ga je liever de sportzaal in? Dat kan op maandagavond tussen 18.00 en 21.00 uur. Je sport 45 minuten en je krijgt les van de bewegingsagogen van de afdeling Beweging.

Wat kost het?

Je betaalt in één keer voor het hele seizoen. De kosten zijn 165 euro per activiteit. Je kunt zwemmen of gymmen van september tot juli.
Wil je je aanmelden vul dan het aanmeldformulier in.

Wil jij je aanmelden voor de Beweegclub?

Dat kan! Bel met de afdeling Beweging of vul direct het aanmeldformulier in.