Contact

Hardlopen

Hardlopen voor mensen met een beperking. Op jouw eigen niveau en tempo werken aan je conditie. Ontdek de mogelijkheden bij Sherpa.

Hardlopen

Wil je werken aan jouw conditie? Dan is hardlopen misschien iets voor jou. Dat kan bij Sherpa. Je traint op jouw eigen niveau en tempo, samen met anderen.

In kleine groepjes onder professionele begeleiding

Het hardlopen is één keer per week. We verzamelen bij sporthal ZHW en gaan dan 45 minuten hardlopen. Je hebt niet veel ervaring nodig. Je traint in een kleine groepje, op jouw eigen niveau en in jouw tempo. Je krijgt les van bewegingsagogen van Sherpa. Je leert hoe je moet hardlopen en hoe je hierin beter kan worden. Is het slecht weer? Dan doen we een andere activiteit in de sportzaal. Hardlopen is leuk!

Hardlopen is leuk om te doen

Je krijgt een steeds betere conditie. tijdens het hardlopen maak je je hoofd leeg. Je denkt nergens meer aan. Dat is heerlijk. Het leuke van hardlopen bij Sherpa is ook, dat je dit samen met anderen doet. Dat is gezellig. En je motiveert elkaar. Samen houd je het vol! Leuk om te weten: elk jaar doen we mee aan het AAS hardloopevenement. Dit toernooi wordt georganiseerd door Amerpoort, Abrona en Sherpa.

Meer weten over Sherpa Beweging?

Wil jij meer informatie over een activiteit of over de afdeling Beweging? Neem contact met ons op via telefoon of e-mail.