Contact

Make Yourself Proud (fitness en bewegen)

Make Yourself Proud is een fitnessprogramma in Hilversum voor mensen met een beperking. Je sport in een klein groepje op jouw eigen niveau. Doe je mee?

Make Yourself Proud

Bewegen is goed voor je. Je voelt je fit. En als je goed volhoudt, mag je echt trots zijn op jezelf. Wil jij dat ook? Doe dan mee aan Make Yourself Proud. Je gaat dan 1 of 2 keer per week fitnessen. Ook krijg je tips hoe je op je voeding moet letten.

Fitness bij een sportschool in Hilversum

De fitnesslessen zijn bij een sportschool in Hilversum. Je sport in kleine groepjes op jouw eigen niveau. Je krijgt goede begeleiding van een fitnessinstructeur en een bewegingsagoog. Je wordt minimaal 1 keer in de week verwacht. Twee keer sporten is natuurlijk nóg beter.

Voel je goed over jezelf!

We vinden het belangrijk dat jij je goed voelt over jezelf. Dat je trots kunt zijn op jezelf. Daarom is Make Yourself Proud meer dan sporten. Je krijgt ook begeleiding bij het dagelijkse leven. Je leert bijvoorbeeld hoe je gezond eet. En hoe je omgaat met problemen in je leven.

Meer weten over Sherpa Beweging?

Wil jij meer informatie over een activiteit of over de afdeling Beweging? Neem contact met ons op via telefoon of e-mail.