Contact

Recreatief zwemmen

Bij Sherpa kun je elke zaterdag 2 uur lang recreatief komen zwemmen in water van ca. 32 graden. Je kunt alleen komen of met een vriend, familielid of begeleider.

Helaas is het recreatief zwemmen door het coronavirus op dit moment niet mogelijk.

Recreatief zwemmen

Vind je het fijn om te zwemmen? Bij Sherpa kun je recreatief zwemmen in water van circa 32 graden Celsius. Zwemmen is niet alleen leuk, het is ook goed voor je.

Welkom in ons zwembad in Baarn

Je bent welkom in ons zwembad in Baarn. Hier hebben we twee baden: een 25-meterbad (0 tot 2 meter diep) en een kinderbadje. Je kunt ook heerlijk ontspannen in de whirlpool met bubbels. Ook hebben we een leuke en veilige glijbaan waar je vanaf kunt roetsjen. Heb je geen zwemdiploma? Dat is geen probleem, want we hebben allerlei hulpmiddelen, zoals een badbrancard, een badrolstoel en drijfmiddelen.

Voor wie?

Iedereen die dat wil kan komen zwemmen bij Sherpa. Tijdens het recreatief zwemmen is het zwembad ook open voor derden. Je kunt een strippenkaart kopen en alleen komen. Maar je kunt ook komen vrij zwemmen met een vriend, familielid of begeleider.

Zwemmen is goed voor iedereen

Zwemmen is heel leuk. En wist je dat zwemmen ook heel goed voor je is? Zwemmen is heel ontspannend. Van zwemmen krijg je energie. Zwemmen is ook goed voor je spieren, pezen en gewrichten. Dat komt omdat je in het water 90% minder weegt. Zwemmen is dus heel fijn voor mensen met een blessure of een lichamelijke beperking.

De tijden

Zaterdag tussen 09.30 en 11.30 uur.

Entree zwembad met een strippenkaart

Je kunt bij ons voordelig zwemmen. Een strippenkaart kost 40 euro. Je kunt dan 12 keer zwemmen, alleen of samen met iemand. Belangrijk: neem contact geld mee., want ons zwembad heeft geen pinautomaat. De strippenkaart staat op jouw naam. Je bent dus de enige die de kaart kan gebruiken.

Meer weten over Sherpa Beweging?

Wil jij meer informatie over een activiteit of over de afdeling Beweging? Neem contact met ons op via telefoon of e-mail.