Contact

Sherpa Beweging

Waarom bewegen?

Bewegen is leuk en gezond. Je blijft lekker fit en dat voelt goed. Ook als je misschien wat pijntjes hebt, is bewegen juist goed. En het is ook heel gezellig om samen met anderen te bewegen. Kom op, van de bank af. Er is altijd iets wat jij kunt doen. De afdeling Beweging van Sherpa helpt jou daarbij.

Wat vind jij leuk om te doen?

Bij Sherpa kun je op allerlei manieren bewegen. Je kunt meedoen aan sportevenementen, conditiezwemmen of weerbaarder worden binnen de weerbaarheidstraining Mijn Grens. In ons eigen zwembad in woonwijk Eemeroord kun je heerlijk zwemmen en bewegen onder begeleiding. Natuurlijk onder deskundige begeleiding. De bewegingsagogen zijn ook beweegcoaches en geven advies bij het aanbieden van beweegactiviteiten. Je doet mee op jouw eigen niveau. Dat kan een groepsactiviteit zijn, maar ook individuele begeleiding.

Ondersteuning van een bewegingsagoog

Bij de afdeling Beweging werken bewegingsagogen en assistent-bewegingsagogen. Zij weten alles van bewegen voor mensen met een beperking. Samen bekijken we wat jij nodig hebt en wat jij kunt. En wat jij leuk vindt. De bewegingsagoog geeft ook adviezen over een actiever leven. De bewegingsagoog werkt samen met andere specialisten van het expertisecentrum van Sherpa. Zoals voedingsdeskundigen (diëtisten) en fysiotherapeuten. Samen begeleiden ze jou.

Wil je weten wat je allemaal kunt doen bij Sherpa?

Kijk dan bij ons aanbod en kom meer te weten over onze afdeling.

Meer weten over Sherpa Beweging?

Wil jij meer informatie over een activiteit of over de afdeling Beweging? Neem contact met ons op via telefoon of e-mail.