Cityrun groot succes!

Op zondag 6 april werd voor de elfde keer de Spieren voor Spieren City Run georganiseerd in Hilversum. Sherpa werkte nauw samen met de organisatie en was ook dit jaar zowel sponsor als cateraar van het evenement.

Sherpa verbond zich een paar jaar geleden aan de Ladies Run: een afstand van 5 of 10 kilometer speciaal voor vrouwen en meisjes vanaf 13 jaar. Deze onderdelen heten daarom de ‘Sherpa Ladies Run’.

De City Run wordt georganiseerd voor kinderen met een spierziekte. Dat dit Sherpa naamsbekendheid oplevert, is één van de redenen om mee te doen. “Maar zeker niet de belangrijkste”, aldus Jeannine Toes uit de projectgroep City Run Sherpa. “Vanuit Sherpa vinden wij het belangrijk om een bijdrage te leveren aan activiteiten die de kwaliteit van leven van deze kinderen verhogen. Daarnaast hechten wij veel waarde aan goed werkgeverschap. Door ons te verbinden aan dit evenement promoten wij ook nog eens een gezonde levensstijl, iets waar we binnen Sherpa ook zeer bewust mee bezig zijn.”

In de ochtend voorspelde het weer niet veel goeds. Gelukkig klaarde het ‘s middags op en kon de ladiesrun droog van start gaan. Aan de start verschenen ruim 80 lopers, waaronder een grote groep cliënten. Zij trainden hard, maandenlang en iedere week, en leefden enorm toe naar deze dag.

Voor niet-deelnemers was er op ook genoeg te beleven. Iedereen was welkom in de Sherpa-promotietent op het marktplein. Sherpa bemande deze tent samen met Legal & General, die als structurele partner van Sherpa meerdere keren per jaar iets doen voor de cliënten van Sherpa, via vrijwillige inzetten. En ook dit jaar verzorgden de cliënten van Sherpa Catering alle hapjes en drankjes in de VIP-ruimte.

Sherpa bedankt alle lopers en belangstellenden voor hun enthousiasme en inzet.

Tot volgend jaar!