Contact

Expertise & Behandeling

Kwaliteit van leven staat voorop bij Sherpa. Wij ondersteunen jou bij het leiden van een zo gewoon mogelijk leven. Om dat zo goed mogelijk te kunnen doen, is meer nodig dan alleen wonen of werk en dagbesteding. Daarom heeft Sherpa specialisten in huis die veel aandacht besteden aan het bijhouden en uitbreiden van hun kennisniveau.

Expertise

Je wilt graag een fijn leven. Met leuk werk of zinvolle dagbesteding. En een fijne plek om te wonen. Het kan zijn dat je wat extra ondersteuning nodig hebt. Bijvoorbeeld omdat je moeite hebt met contacten. Of heel iets anders: omdat je pijn hebt bij het bewegen. Dan kun je naar een specialist van ons Expertisecentrum. De professional begeleidt en behandelt jou. Samen verleg jij je grenzen.

Begeleiding en behandeling voor mensen met beperking

Bij het Expertisecentrum van Sherpa werken experts zoals: fysiotherapeuten en manueel therapeuten, ergotherapeuten, logopedisten, haptotherapeuten, gedragskundigen en muziektherapeuten. En ook: een tandarts en een acupuncturist. Onze specialisten onderzoeken jou. Je weet dan beter wat er aan de hand is. Daarna krijg je de begeleiding of behandeling die jij nodig hebt. Onze specialisten zijn er alleen voor mensen met een beperking. Zij begrijpen jou dus goed.

Gezondheidscentrum Zandheuvelweg

Wil je graag naar een huisarts speciaal voor mensen met een beperking? Dat kan in Baarn, bij het Gezondheidscentrum Zandheuvelweg. Hier werken we samen met zorgorganisatie Amerpoort. In het Gezondheidscentrum vind je ook een tandarts voor mensen met een beperking. Er is ook een apotheek en een thuiszorgwinkel. Verpleegkundigen zijn dag en nacht bereikbaar.

Meer weten?

Wil je meer weten over wat Sherpa voor jou kan betekenen? Neem dan contact op met Sherpa Zorgbemiddeling. De medewerkers staan je graag te woord op werkdagen van 9.00 tot 16.30 uur.