Contact

Fysiotherapeut

Heb je moeite met bewegen? Of doet het pijn als je zit, loopt of staat? Bij Sherpa kun je terecht voor fysiotherapie en oefentherapie. Samen zorgen we ervoor dat jij je weer zo goed mogelijk kunt bewegen. We geven ook fysiotherapie aan kinderen. Fysio/oefentherapie is er voor alle cliënten van Sherpa en is mogelijk op alle locaties van Sherpa.

Wanneer ga je naar de fysiotherapie?

Je kunt bij ons terecht als je bijvoorbeeld:

  • door pijn niet meer goed je werk of je hobby kunt doen
  • steeds moeilijker loopt omdat je ouder wordt
  • onzeker bent omdat je een keer bent gevallen
  • last hebt van een luchtweginfectie en sputum (slijm)
  • last hebt van stijve gewrichten waardoor dagelijkse handelingen moeilijker worden
  • iets gebroken hebt en moet herstellen

Onderzoek, behandeling en advies

Kom je voor het eerst bij onze fysiotherapeut/oefentherapeut? Dan bekijken we eerst hoe jij beweegt. We horen graag waar jij last van hebt. En wat jij weer wilt kunnen doen. We onderzoeken je en geven je advies. We kunnen kijken of een hulpmiddel je helpen kan. Als het nodig is behandelen we.

Kinderfysiotherapie

Een kind met een beperking loopt vaak achter in de ontwikkeling. De zintuigen ontwikkelen zich langzamer. En ook de motoriek kan afwijken. Met kinderfysiotherapie werken we aan verbetering. Spelenderwijs leert jouw kind steeds meer. Je kind wordt sterker, zelfverzekerder en zelfstandiger.

Samenwerking

De fysio/oefentherapeuten van Sherpa werken nauw samen met jouw ouders of familie en met jouw begeleiders op de woning of op het werk. Ook werken ze samen met andere specialisten. Zoals ergotherapeuten, logopedisten, artsen, verpleegkundigen en gedragskundigen. Je krijgt daardoor de best mogelijke behandeling.

Meer weten?

Wil je meer weten over wat Sherpa voor jou kan betekenen? Neem dan contact op met Sherpa Zorgbemiddeling. De medewerkers staan je graag te woord op werkdagen van 9.00 tot 16.30 uur.