Jaar van de wens – update

Logo Jaar van de Wens JPEGSherpa bestaat 12,5 jaar en daarom is het jaar van de wens bedacht: een Sherpa-breed project waarbij medewerkers, externe partners, vrijwilligers, en verwanten samenwerken om de wensen van cliënten uit te laten komen.
Het project draagt bij aan het verbeteren van de kwaliteit van bestaan, stimulering van eigen regie en ontplooiing van de cliënt. Door met elkaar samen te werken maken we het project tot een succes.

Inmiddels zijn er al vele wensen in vervulling gegaan: Jacco heeft Ronnie Tober ontmoet, een groep cliënten ging samen naar de bioscoop en zij ontmoette daar Willeke Alberti, Monique en Dolores hebben Hans Klok ontmoet. De foto’s kunt u bekijken op onze Facebook pagina.

Wilt u zelf meehelpen of bent u benieuwd naar de andere wensen die in vervulling zijn gegaan? Klik op de wensenlijst om alle wensen te bekijken: Wensenlijst (update 6 aug. 2014)
Het jaar van de wens loopt nog tot september 2014.

Om bij te dragen aan het uitkomen van alle wensen, neemt u contact op met de afdeling Maatschappelijk Inzet via 035 655 33 32