Contact

Activiteitencentrum Ambachtsweg

Werk je graag met je handen? Hou je van dingen maken, sorteren of inpakken? Bij de dagbesteding op de Ambachtsweg kun je werken met een (lichte) verstandelijke beperking, een lichamelijke beperking of niet-aangeboren hersenletsel. Je kunt veel verschillende activiteiten doen. Tekenen, schilderen, koken, kaarsen maken en handwerken bijvoorbeeld. Of je maakt er spullen voor bedrijven. Samen met een gezellig team collega’s. Je leert iedere keer weer wat nieuws. Het werk is afwisselend en uitdagend.

Verschillenden soorten activiteiten

Op de Ambachtsweg kun je veel verschillende dingen doen. Kom maar eens kijken. Er is altijd een activiteit die helemaal bij jou past. Vind je het leuk om nieuwe dingen te leren? Dan is dit een mooie leer-werkplek. Natuurlijk helpen je begeleiders je als je nieuwe dingen leert.

Bij de Ambachtsweg is het echt gezellig. Er is een warme sfeer en we werken goed samen. Er werken hier tussen de 35 en 40 mensen. De leeftijden zijn verschillend. Van jong tot oud. Je leert hier veel nieuwe mensen kennen. Dat is leuk!

Locatie

De Ambachtsweg ligt op een rustig industrieterrein in Huizen. De werkdagen zijn maandag tot en met vrijdag van 08.30 uur tot 16.00 uur. De locatie is geschikt voor rolstoelen.

Meer weten over werk- en dagbesteding?

Wil je meer weten over deze locatie? Neem dan contact op met Sherpa Zorgbemiddeling.