Contact

Activiteitencentrum Kijkoor

Op een mooie locatie in Eemnes ligt Activiteitencentrum Kijkoor. Hier vind je dagbesteding voor alle doelgroepen. Je kunt er veel verschillende dingen doen. Inpakken en sorteren. Koffie en lunch maken. Schilderen en knutselen. Noem maar op. Overdag zijn er ongeveer 100 deelnemers. De jongste is 20 jaar. De oudste 65 jaar. Iedereen is hier welkom. Je leert allerlei nieuwe dingen. En je leert nieuwe mensen kennen. Het is hier gemoedelijk en gezellig.

Diverse groepen

Bij Kijkoor kun je kiezen uit veel verschillende activiteiten. Er is een industriegroep die spullen sorteert en inpakt voor bedrijven. Je kunt toneelspelen en schilderen. Werken met textiel en keramiek. Of werk je liever in de keukengroep? Samen de koffie, thee en lunch verzorgen.

Dagbesteding die bij jou past

Je wordt gestimuleerd om zelfstandig aan de slag te gaan. Maar er zijn altijd begeleiders in de buurt om je te helpen. Zij helpen jouw talent te ontwikkelen. En zij zorgen voor structuur en een prettig dagritme. Ze kennen jou en jij kent hen. Dat is vertrouwd en fijn.

Locatie

Dagbesteding Kijkoor ligt aan de rand van Eemnes. Naast de kruising, tussen de A1 en A27 in.
Activiteitencentrum Kijkoor bestaat uit 2 verdiepingen. Het gebouw is helemaal aangepast aan rolstoelen. Er is een lift. Naast het activiteitencentrum zijn er in het gebouw een winkel, een galerie en bereidt Sherpa Catering in de keuken lekkere maaltijden. Sherpa Digilab heeft op de bovenverdieping een eigen ruimte. Er is ook een grote theaterzaal. Hier maakt theatergezelschap Villa Faam leuke voorstellingen. Ook kun je er dansen, muziek maken en zingen.

Buiten is een tuin. In de zomer zitten we daar. Dat is heel gezellig. Het is fijn om door de beeldentuin te lopen. Om even een frisse neus te halen. Vanuit de tuin en het gebouw kijk je uit over de weilanden. Daar zie je de paarden lopen. Dat is een mooi gezicht.

Gebruikmaken van onze faciliteiten?

Wil je gebruikmaken van onze faciliteiten? Bijvoorbeeld van het atelier voor een workshop? Er zijn verschillende mogelijkheden, dus neem gerust contact met ons op via telefoonnummer 035 - 53 95 222.

Meer weten over werk- en dagbesteding?

Wil je meer weten over deze locatie? Neem dan contact op met Sherpa Zorgbemiddeling.