Contact

Albatros

Albatros biedt dagbesteding aan senioren met een verstandelijke beperking. Je maakt deel uit van een fijne groep van 12 mensen. Je kunt kiezen uit verschillende activiteiten op verschillende niveaus. Lekker veel afwisseling. Je bekijkt iedere ochtend waar je vandaag zin in hebt. Dat is fijn.

Dagbesteding voor senioren met een verstandelijke beperking

Bij ons doe je wat goed is voor jou. En waar je zin in hebt. De ene dag ben je buiten actief. Dan gaan we wandelen of klusjes doen in de tuin. De andere dag werk je rustig binnen. Lekker creatief. Bijvoorbeeld knutselen, puzzelen, tekenen of muziek maken. Soms lees je in alle rust een boekje of luister je naar jouw favoriete muziek. De ene keer doe je activiteiten met de groep samen. De andere keer alleen.

Als je ’s ochtends aankomt kijken we samen wat je die dag gaat doen. Je doet wat bij jou past. In jouw eigen tempo. Je hebt je eigen dagprogramma. Er zijn altijd 2 begeleiders aanwezig. Zij zorgen voor rust en structuur. Er is volop ruimte voor persoonlijke begeleiding.

Locatie

Dagbesteding de Albatros ligt aan de Diezelaan in Baarn. In de rustige Woonwijk Eemeroord. Je kunt er fijn naar buiten. Je wandelt zo de natuur en het bos in. Ook is er een ontmoetingstuin op loopafstand. In de zomer zitten we daar gezellig op het terras. Je ontmoet daar ook andere mensen van Sherpa. Dat is leuk!

Ook met een rolstoel kun je bij Albatros terecht. De locatie is helemaal aangepast. De dagbesteding is open van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 uur en 15.30 uur.

Meer weten over werk- en dagbesteding?

Wil je meer weten over deze locatie? Neem dan contact op met Sherpa Zorgbemiddeling.