Contact

Anker

In hartje Bunschoten is dagbestedingslocatie het Anker. Je kan dus makkelijk zelf hier naar toe fietsen of met de taxi worden gebracht. Er is plek voor 17 personen, dus je ontmoet veel andere mensen. Dat is gezellig!

Dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking of moeilijk verstaanbaar gedrag

Bij Dagbesteding het Anker vinden we het belangrijk dat jij kan doen wat je leukt vindt en dat het past bij hoe jij je voelt. Hou je van creatieve dingen doen? Dan gaan we knutselen of tekenen. Maar we kunnen ook aan de slag met taken in het huis. Heb je vandaag meer zin om te bewegen? Dan gaan we wandelen of fietsen. Maar je kan er ook lekker snoezelen of luisteren naar muziek.

Dagbesteding die bij jou past

Als je ’s ochtends aankomt, drinken we eerst samen gezellig koffie. Dan kijken we wat jij vandaag gaat doen. Je doet wat bij jou past. In jouw tempo. Je hebt je eigen dagprogramma. Soms doe je wat met een groepje samen. Soms doe je een activiteit alleen. Samen met je begeleider. Er is volop ruimte voor persoonlijke begeleiding. En we overleggen veel met andere mensen die jou ondersteunen. Dat is fijn. Zo kijken we samen naar wat het beste is voor jouw ontwikkeling.

De omgeving van de dagbesteding

Dagbesteding het Anker zit in het centrum van Bunschoten Spakenbrug. Je loopt zo naar een terrasje. Of naar de supermarkt. Vind je het leuk om te fietsen? Dat kan, dan fietsen we met de duo-fiets door het centrum of gaan we naar de mooie polder in de buurt.

Ondersteuning

Dagbesteding het Anker is 5 dagen in de week open van 9.00 tot 16.00 uur. Op deze dagen zijn er 2 tot 3 begeleiders aanwezig die jou helpen bij de activiteiten. Heb je vragen, wensen of andere dingen waarbij je hulp wilt? Dan helpen de begeleiders je daar graag bij.

Meer weten over werk- en dagbesteding?

Wil je meer weten over deze locatie? Neem dan contact op met Sherpa Zorgbemiddeling.