Contact

Arminiushof 54

Wil je begeleid zelfstandig wonen in Hilversum? Zoek je een rustig huis? Aan de Arminiushof in Hilversum woon je met 2 andere jongeren in een huis. Ze hebben een lichte verstandelijke beperking. Net als jij. Je woont op jezelf, maar niet alleen. Dat is een fijn gevoel.

Individuele begeleiding op maat

Je woont in een echt huis. Net zoals gezinnen wonen. Het is niet speciaal aangepast. Je kunt er niet wonen met een rolstoel. Je hebt boven je eigen zit- en slaapkamer. Dat is een fijne plek, helemaal voor jezelf. Met jouw spullen, jouw kleuren, jouw muziek en jouw sfeer.

Boven is ook de badkamer. Die deel je samen. Net als de keuken, de woonkamer en het toilet beneden. Overdag ga je naar je werk of de dagbesteding. Als je thuiskomt, plof je even op de bank. Maar niet voor lang. Er moet nog eten gekookt worden. En ’s avonds ga je misschien nog sporten of naar de muziek.

De ondersteuning

Eén keer per week hebben jullie huiskameroverleg. Samen met een begeleider. Jullie praten over hoe het gaat. En maken afspraken. Over bijvoorbeeld koken, boodschappen doen en opruimen. Daarnaast krijg je individuele begeleiding. Van jouw vaste begeleider.

Vlakbij je huis is een steunpunt. Daar kun je altijd terecht als je even extra hulp nodig hebt. Dat is een fijn idee! ’s Avonds en ’s nachts kun je gebruikmaken van de slaapdienst vlakbij je huis of de bereikbaarheidsdienst. Het huis is geschikt voor jongeren met ZZP 2, grondslag VG.

Meer weten over deze locatie?

Wil je meer weten over deze locatie? Neem dan contact op met Sherpa Zorgbemiddeling.