Contact

Arminiushof 76

Ambulant wonen betekent zelfstandig wonen met begeleiding. Dat kan aan de Arminiushof 76 in Hilversum. Je woont er in een gezellig huis. Samen met 2 huisgenoten. Het is een eengezinswoning. Overdag ben je naar je werk of de dagbesteding. ’s Avonds doe je gezellig wat samen. Samen eten, een spelletje of je favoriete tv-programma kijken. Iedereen heeft een lichte verstandelijke beperking.

Ambulant wonen voor volwassenen in een gezellig huis

Je hebt hier je eigen zit- en slaapkamer. Een fijne, rustige plek voor jezelf. De woonkamer, de keuken en de badkamer deel je met z’n drieën. Het huishouden doen jullie samen. Eten koken, schoonmaken, opruimen. Je hebt ook een eigen tuin. In de zomer is dat heerlijk. Gezellig kletsen en lekker genieten van het zonnetje. Het huis is niet geschikt voor mensen met een lichamelijke beperking.

Hebben jullie geen zin om te koken? Dan eet je gezellig bij het steunpunt. Dat is vlakbij in de wijk. Je loopt er zo naartoe. Er is altijd iemand te vinden voor een praatje. Je kunt er koffiedrinken, spelletjes doen en warm eten. Het is er altijd gezellig. Je leert er nieuwe mensen kennen. Dat is leuk! Het steunpunt is 7 dagen in de week open.

De omgeving van het huis

De Arminiushof ligt in een rustige buurt. In de wijk Kerkelanden. Aan de rand van Hilversum. Er is een winkelcentrum in de buurt. Je loopt zo naar de supermarkt, de drogist en de kapper. Dat is handig. Wil je winkelen met vriendinnen of samen een film kijken in de bioscoop? De bushalte is om de hoek. Met de bus ben je binnen 10 minuten in het centrum van Hilversum.

De ondersteuning

Als je thuiskomt van de dagbesteding is er een begeleider aanwezig bij de Arminiushof 78. Die helpt je bij de dingen die je moeilijk vindt. Plannen, huishouden, goed met geld omgaan. Je leert iedere keer nieuwe dingen. Je wordt steeds zelfstandiger. Samen werk je aan jouw persoonlijke doelen. De begeleider is er ook ’s nachts, in de ochtend en in het weekend. De woning is passend voor mensen met indicatie ZZP 2 of 3, grondslag VG, volledig pakket thuis of scheiden wonen-zorg.

Meer weten over deze locatie?

Wil je meer weten over deze locatie? Neem dan contact op met Sherpa Zorgbemiddeling.