Contact

Arminiushof 78

Zoek je een fijn huis om begeleid te wonen? Aan de Arminiushof 78 in Hilversum woon je in een gezellig huis. Samen met 2 andere vrouwen. In een eengezinswoning. Overdag ben je naar je werk of de dagbesteding. ’s Avonds eet je samen met je huisgenoten. Jullie koken om de beurt. Iedereen heeft een lichte verstandelijke beperking.

Begeleid wonen voor volwassenen in een gezellig huis

Aan de Arminiushof woon je zelfstandig maar niet alleen. Je hebt een eigen zit- en slaapkamer. Een gezellige kamer voor jezelf. De woonkamer, de keuken en de badkamer deel je met z’n drieën. Het huishouden doen jullie samen. Eten koken, schoonmaken en opruimen. Jullie werken goed samen. Dat is fijn. Je voelt je hier thuis. Dat vinden we belangrijk.

Hebben jullie een keer geen zin om te koken? Dan eet je vandaag bij het steunpunt. Dat is vlakbij in de wijk. Je loopt er zo naartoe. Je kunt er 5 dagen in de week terecht. Het is er altijd gezellig. Je leert er veel nieuwe mensen kennen. Dat is leuk! Het huis heeft ook een eigen tuin. In de zomer is dat heerlijk. Gezellig kletsen en lekker genieten van het zonnetje. Het huis is niet geschikt voor mensen met een lichamelijke beperking.

De omgeving

De Arminiushof ligt in woonwijk Kerkelanden. Het is een rustige wijk. Het ligt aan de rand van Hilversum. Het winkelcentrum is dichtbij. Je loopt zo naar de supermarkt, de drogist en de kapper. Handig als je snel nog een boodschapje moet doen. Met de bus ben je binnen 10 minuten in het centrum van Hilversum. Om gezellig samen te winkelen of een film te kijken in de bioscoop bijvoorbeeld.

De ondersteuning

Als je thuiskomt van de dagbesteding is er een begeleider. Die helpt je bij de dingen die je moeilijk vindt. Plannen, huishouden, goed met geld omgaan. Je leert iedere keer nieuwe dingen. Je wordt steeds zelfstandiger. Samen werken we aan jouw persoonlijke doelen. De begeleider is er ook ’s nachts, in de ochtend en in het weekend. De woning is passend voor mensen met indicatie ZZP 2 of 3, grondslag VG, volledig pakket thuis of scheiden wonen-zorg.

Meer weten over deze locatie?

Wil je meer weten over deze locatie? Neem dan contact op met Sherpa Zorgbemiddeling.