Contact

Berkelstraat 17-29

Zoek je een fijne plek om begeleid te wonen in Baarn? Met ondersteuning die helemaal past bij mensen met moeilijk verstaanbaar gedrag? Berkelstraat 17 – 29 bestaat uit twee geschakelde woningen. De begeleiders hebben veel tijd en aandacht voor jou. Je voelt je hier snel thuis. In ieder huis is de ondersteuning net wat anders. Je woont in het huis dat het beste past bij jouw levensfase.

Begeleid wonen voor mensen met moeilijk verstaanbaar gedrag

Je woont met 7 andere mensen met moeilijk verstaanbaar gedrag over 2 woningen. Je hebt je eigen slaapkamer en badkamer. Een fijne plek voor jezelf. Dat is heerlijk. Het geeft privacy en rust. De keuken en de woonkamer deel je samen. We drinken er koffie. ’s Avonds koken de begeleiders en eten we samen, dit proberen ze samen te doen,

Na het eten, doen we nog een activiteit. Wandelen, fietsen of zwemmen bijvoorbeeld. We doen ook graag een spelletje. Soms ploffen we gezellig op de bank. Dan luisteren we muziek of kijken we een leuk tv-programma. We hebben een grote tuin. Dat is fijn in de zomer. We zitten er graag en genieten van de zon. Alle kamers zijn beneden.

De omgeving van het huis

Je woont hier in woonwijk Eemeroord. Dat is een rustige wijk. Er is niet veel verkeer. Er is volop bos en groen in de buurt. We gaan regelmatig wandelen in het bos. Samen met de begeleider. Dat is gezellig. In woonwijk Eemeroord zijn een supermarkt, een drogist, een kapper en een gezondheidscentrum. Je loopt er zo naartoe. Gezellig samen een boodschapje doen!
Ook kan je hier naar de dagbesteding. We werken hiervoor samen met Sherpa Expeditie.

Extra persoonlijke aandacht en ondersteuning

Je woont in het huis dat het beste past bij jouw leeftijd. De begeleiding wordt daar helemaal op afgestemd. Als je thuis bent, zijn er altijd begeleiders aanwezig. Jij kent ze goed. En zij kennen jou goed. Je krijgt veel persoonlijke aandacht en begeleiding. Soms is het fijn om een tijdje extra begeleiding te krijgen. Precies de begeleiding die jij nodig hebt. Zodat jij je rustig en veilig voelt. We willen dat iedereen in dit huis helemaal zichzelf kan zijn. En dat jij je thuis voelt en lekker in je vel zit. Ook is er nachtzorg aanwezig. De woning is geschikt voor mensen met ZZP 7 en meerzorg, grondslag VG

Meer weten over deze locatie?

Wil je meer weten over deze locatie? Neem dan contact op met Sherpa Zorgbemiddeling.