Contact

Berkelstraat 49

Wonen met begeleiding. In een fijn huis in Baarn. Speciaal voor mensen met moeilijk verstaanbaar gedrag. Met de persoonlijke aandacht en ondersteuning die bij jou passen. Dat vind je bij ons. Bij ons aan de Berkelstraat 49 is iedereen van middelbare leeftijd. De begeleiders stemmen de ondersteuning goed af op jouw behoeften en levensfase.

Wonen met begeleiding voor mensen met moeilijk verstaanbaar gedrag

Je hebt hier je eigen zit- slaapkamer. Met badkamer. Een fijne kamer voor jezelf. Dat geeft privacy en rust. De keuken, woonkamer en tuin deel je samen met 6 huisgenoten. We drinken we vaak samen koffie. ’s Avonds koken we samen. Alle kamers zijn beneden. Je kunt overal goed komen met een rolstoel.

In de zomer zitten we graag in de tuin. Lekker genieten van het mooie weer. Soms doen we een activiteit of een spelletje in de tuin. Vind je dat te druk? Dan zorgt de begeleider voor een activiteit die bij jou past. Iedereen is anders. Daarom heb je jouw eigen dagprogramma. Met de activiteiten, ondersteuning en begeleiding die bij jou passen.

De omgeving van het huis

Ons huis staat in een rustige straat. In de wijk Eemeroord. Het bos is vlakbij. Daar gaan we regelmatig wandelen. Samen of alleen met je begeleider. In het bos kom je tot rust, dat is fijn. Ook in de omgeving van het huis is veel groen. Dat ziet er mooi uit. De supermarkt, drogist, kapper en een gezondheidscentrum zijn dichtbij. Je loopt er zo naartoe. Dagbesteding is op loopafstand.

Ondersteuning

Bij ons is de begeleiding helemaal afgestemd op mensen van middelbare leeftijd. Als je thuis bent, zijn er altijd begeleiders aanwezig. Jij kent ze goed. En zij kennen jou goed. Zij zorgen dat je dagprogramma bij jou past. Met de structuur en routine die jij fijn vindt. Want dan zit je lekker in je vel en voel jij je thuis. Dat vinden we belangrijk. De woning is geschikt voor mensen met ZZP 7, grondslag VG.

Meer weten over deze locatie?

Wil je meer weten over deze locatie? Neem dan contact op met Sherpa Zorgbemiddeling.