Contact

Wachttijden

Wil je zorg en ondersteuning bij Sherpa? Dan helpen we je altijd zo snel mogelijk. Er kan een wachtlijst zijn. Hieronder lees je er meer over.

Wlz-wonen

Zoek jij een geschikt woonplek bij Sherpa? Dan is er misschien niet direct een woonplek beschikbaar. Hoe lang jij moet wachten? Dat hangt af van allerlei factoren. Zoals de ondersteuning die jij nodig hebt, de ondersteuning die een woonlocatie kan bieden, de indicatie (het zorgprofiel) en jouw wensen. De afgelopen maanden was de gemiddelde wachttijd langer dan 3 maanden voor Wlz-wonen.

Ambulante ondersteuning en dagbesteding

Misschien heb jij bepaalde wensen over een dag of een tijdstip van ondersteuning. Daarom kan het zijn dat er niet direct een medewerker beschikbaar is voor ambulante begeleiding. Of dat er geen plek meer is op een specifieke dagbestedingslocatie. We zoeken dan met elkaar naar een passende oplossing. Voor een aantal vormen van zorg is de gemiddelde wachttijd 3 maanden. Dit is bij dagbehandeling voor kinderen en intensieve ambulante gezinsbehandeling. Wij doen er in elk geval alles aan om de wachttijd zo kort mogelijk te houden.

Dagbehandeling

Voor dagbehandeling voor kinderen, intensieve ambulante gezinsbehandeling jeugd is de gemiddelde wachttijd 3 maanden, maar deze kan ook korter zijn.

En verder…

Voor de meeste dagbesteding voor volwassenen is geen wachtlijst. Dat geldt ook voor ambulante ondersteuning voor volwassenen en begeleiding op school bij kinderen. Toch kan het gebeuren dat we niet direct ondersteuning kunnen inzetten. Als dit zo is, zullen we samen kijken naar een goede oplossing.

Meer weten?

Wil je meer weten over wat Sherpa voor jou kan betekenen? Neem dan contact op met Sherpa Zorgbemiddeling. De medewerkers staan je graag te woord op werkdagen van 9.00 tot 16.30 uur.