Contact

Sherpa Manifest

Elkaar verder brengen, dat is waar we bij Sherpa voor staan. In ons manifest wordt duidelijk hoe wij naar de wereld kijken en hoe we de toekomst vorm willen geven.

Iedere cliënt is uniek en heeft zijn of haar eigen verhaal. Waar iemands beperkingen een gegeven zijn, zien we bij Sherpa vooral de mogelijkheden. Wat kan er wél? Hoe klein iemands wereld ook lijkt, oprechte aandacht maakt vaak al een groot verschil. Van daaruit gaan we samen op zoek. Stap voor stap zoeken we het beste levenspad. Onderweg nemen we afslagen, ontdekken verborgen talenten of jagen dromen na.

Mensen krijgen ruimte

Grenzen verleggen, vraagt om lef. Om medewerkers die durven. Hierbij geeft Sherpa haar mensen alle vertrouwen en ondersteuning. Ruimte om het wiel voor de duizendste keer uit te vinden. Tijd om het anders te proberen. Omdat Peter Peter is, en Yvonne Yvonne. Zij hebben geen vaste gebruiksaanwijzing, dus doen we ook niet alles volgens één boekje. Ja, we werken met regels. Maar als die regels zelf even niet werken, is er ruimte voor initiatief. Om met ruime blik te onderzoeken wat beter werkt. Natuurlijk altijd in nauwe samenwerking met cliënt en familie of verwanten.

Samen boeken we vooruitgang

Onze manier van doen, verlegt ook onze eigen grenzen. Successen, hoe klein soms ook, worden door ons niet alleen trots gevierd, maar ook geborgd. Zo hebben we samen een schat aan ervaringen, kennis en vakmanschap opgebouwd. Een waardevolle basis waar we elke dag op voortbouwen. Door van elkaar te leren en onszelf te blijven ontwikkelen. Daar worden niet alleen onze cliënten en medewerkers beter van. Want zo open als we bij Sherpa zijn, zo stellen we ons ook op naar de wereld om ons heen. Wij geloven in samenwerken en het delen van kennis. Immers, samen kom je verder dan alleen…