Contact

Vrienden van Sherpa

Bij Sherpa vervullen we graag de wensen en behoeften van mensen met een beperking. Dat kunnen we niet alleen. De Stichting Vrienden van Sherpa ondersteunt ons hierbij. Deze stichting zorgt ervoor dat we jaarlijks talrijke wensen, behoeften en noodzakelijke uitgaven kunnen bekostigen. De Stichting ontvangt geld uit donaties, erfenissen en legaten.

Een aanvraag doen bij de Stichting

Iedere cliënt bij Sherpa kan een aanvraag doen of laten doen. Het moet gaat om een individuele wens of behoefte die de cliënt niet zelf kan betalen en die niet op een andere manier kunnen worden betaald. Een aanvraag doen kan via de website van Stichting Vrienden van Sherpa.

Doneren aan de Stichting

Wil je doneren en op die manier bijdragen aan een goed leven voor mensen met een beperking? Neem dan even contact op met Pauline Niels via vriendenvansherpa.nl. Zij brengt je graag in contact met het bestuur.

Nalaten

Overweeg je om na te laten aan Stichting Vrienden van Sherpa? Voor informatie en advies kun je het best naar een notaris. De Stichting heeft een ANBI-goedkeuring.

Meer weten over Stichting Vrienden van Sherpa?

Kijk voor meer informatie over Vrienden van Sherpa of de mogelijkheden voor activiteiten of donaties op de website van de stichting.