Sherpa Parade – Bioscoop

Donderdag 26 september vanaf 18.15 uur Klara en de gekke koeien en vanaf 19.30 uur Aquaman • Voor iedereen

Heb jij zin in een leuke filmavond? Neem je vrienden, familie en collega’s mee. En natuurlijk krijg je bij binnenkomst gratis popcorn. Jij komt toch ook?

Film 1: Klara en de gekke koeien (alle leeftijden)
Inloop vanaf 18.15 uur – Film start om 18.30 uur

Midden in de grote stad woont het jonge kalf Klara, die maar 1 grote droom heeft. Als ze later groter is, wil ze een grote ster worden. Op een dag krijgt Klara een langverwachte brief van haar vader. Ze heeft haar vader al jaren niet gezien en ze besluit hem op te zoeken.
Zo komt Klara terecht in het echte boerderijleven vol avontuur. Ze maakt allemaal nieuwe vrienden, maar dan komt plotseling de boerderij in gevaar. Om de boerderij te redden uit de handen van een gemene zakenman, moeten Klara en haar vrienden 100 appeltaarten bakken. Alleen de appels van de boerderij blijven maar verdwijnen…

Film 2: Aquaman (leeftijd: 12 jaar en ouder)
Inloop vanaf 19.30 uur – Film start om 19.45 uur

Arthur neemt jou mee naar zijn onderwaterwereld. Deze is in gevaar en Arthur is de enige die de wereld kan redden. Samen met zijn roodharige vriendin Mera gaat hij de strijd aan. Ga met ze mee en de mooie wereld van Atlantis ontdekken. Lukt het Arthur om deze wereld te redden?