Sherpa Parade – Sherpa MasterChef Gemalen Voeding

Vrijdag 27 september 10.30 tot 14.00 uur • Voor iedereen

Op vrijdag 27 september gaan 6 teams van enthousiaste kookgekke keukenprinsen en –prinsessen strijden om de titel van Sherpa’s MasterChef gemalen voeding!
Het zal je maar overkomen dat slikken of kauwen moeilijker gaat. En na overleg met de arts, logopedist of diëtist besloten wordt om over te gaan op gemalen voeding. Je bordje met eten komt er anders uit te zien. Vaak één grote klont van papperige brij. De kleur verandert, de hoeveelheid is kleiner. En wat dacht je van de smaak en de structuur. Heb je het zelf al eens geprobeerd? Zag het er lekker uit? Hoe was de ervaring in je mond? Had het nog de zelfde smaak?

Dus, wie kan de beste gemalen maaltijd verzorgen welke naast het gewone bordje eten, er net zo aantrekkelijk uitziet en net zo lekker smaakt? Deze maaltijden worden gepresenteerd aan een jury die de borden naar smaak, uiterlijk en hoeveelheid zullen beoordelen. Kom de teams aanmoedigen met spandoeken en andere feestartikelen!
Kom meer te weten over gemalen eten, want tijdens de wedstrijden kun je van alles ervaren en proeven. Er is voor iedereen wat wils.