Sherpa Parade – Terug in de tijd

Donderdag 26 september 10.30 tot 16.00 uur • Voor cliënten

De tent is open vanaf 10.00 uur. Om 10.30 zullen we de dag aftrappen met een optreden van Ko en Lou, twee rasechte circusartiesten. Als de ‘Verrukkelijke Vuilnismannen’ brengen zij in deze voorstelling een o

de aan de ophaler van afval, zwerfvuil en rommel. Dit gaat samen met veel humor en gevaarlijke trucs.
Aansluitend aan deze voorstelling, die voor jong en oud geschikt is en vol grappig spektakel zit, zal er een ‘Doe Maar Mee’ circus zijn. Misschien heb jij wel net zo’n talent als de circus-vuilnismannen of leer jij de kneepjes van het circusleven van Ko en Lou.

Uiteraard kan een lekkere lunch niet ontbreken. Daarna starten we het middagprogramma met allerlei bekende activiteiten van toen, maar ook van nu. Zo kom je misschien Bassie of Adriaan tegen, duik je terug in de tijd in de woonkamer uit de jaren ’70, zit je op de troon van Koning Willem-Alexander, ga je op de foto met de sporthelden van vroeger of kan je dansen in de discotheek!

Ook als je creatief bent, moet je deze dag zeker langs komen. Je kunt aan de slag met de rages van toen, denk daarbij aan bijvoorbeeld Wuppies of flippo’s. Ken jij ze nog?

En dit is nog niet alles: we houden nu nog wat geheimpjes achter… We zullen ze snel verklappen aan jullie. Kom jij ook op donderdag 26 september? Jawel toch?!