Maatschappelijk betrokken ondernemen

Wilt u als organisatie, serviceclub of overheid een bijzondere bijdrage leveren aan de samenleving waarin u opereert? Dat kan bij Sherpa.

Onder de noemer maatschappelijk betrokken ondernemen zetten steeds meer organisaties zich op deze wijze in. Dat biedt hen de gelegenheid een kijkje te nemen in een andere wereld. In ruil voor ervaring zorgen zij veelal voor ondersteuning bij het realiseren van projecten die voor de clienten van Sherpa van grote waarde zijn.

Wilt u zich als organisatie inzetten voor de clienten van Sherpa en hebt u daarbij ook nog interne doelen voor ogen, zoals het verbeteren van de samenwerking binnen afdelingen of het verhogen van de teamspirit? Door uw wensen goed in kaart te brengen, kunnen wij een passend, inspirerend programma op maat voor u opstellen. Daarbij houden wij rekening met uw achterliggende doelen. En adviseren wij desgevraagd over de wijze waarop u de activiteit intern kunt communiceren.

Of het nu gaat om een groep van vier of tweehonderd personen, en of u zich nu incidenteel of structureel wilt inzetten, Maatschappelijke Inzet van Sherpa weet op een professionele manier van ieder verzoek een belevenis te maken. Heeft u interesse in de mogelijkheden die Sherpa biedt tot maatschappelijk betrokken ondernemen? Neemt u dan contact met ons op.