Werkwijze

Om zo goed mogelijk te kunnen voldoen aan de wensen van een organisatie die maatschappelijk betrokken wil ondernemen en aan de behoeften van de clienten van Sherpa, volgen wij een werkwijze:

Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we de mogelijkheden, uw wensen en de doelstellingen die voor uw organisatie van belang zijn. U krijgt dan ook een korte rondleiding.
Na dit gesprek ontvangt u van ons een voorstel dat altijd gebaseerd is op concrete wensen van onze cliënten. Na een akkoord van uw kant gaan we direct aan de slag!

We stellen een draaiboek op voor de dag zelf. We begeleiden de dag van begin tot eind en zorgen dat alle benodigde materialen aanwezig zijn. Heeft u hulp nodig bij de in- en/of externe communicatie over deze inzet? Laat het ons weten, we ondersteunen u hier uiteraard bij. Graag evalueren wij de dag met u in een persoonlijk gesprek.

Kosten
Aan bedrijven vragen wij een bijdrage in de organisatiekosten (€200 voor een hele dag, €150 voor een halve dag). Afhankelijk van de gekozen activiteit, komt hier nog een bijdrage in de materiaalkosten bij. Daarnaast is het mogelijk om de catering te laten verzorgen door Sherpa Catering. Een prijslijst hiervan is op aanvraag beschikbaar.