Sherpa VoorWerk

Sherpa Voorwerk_Max Kwikfit (3)Mensen met een arbeidsbeperking naar de arbeidsmarkt begeleiden, dat is in het belang van zowel werkzoekende als werkgever. Sherpa VoorWerk kan u daarbij ondersteunen.

Bent u op zoek naar een passende baan? Zoekt u een stage, werkervaringsplek of vrijwilligerswerk? Met een team van deskundigen bekijken wij graag welke mogelijkheden er voor u zijn. De eerste stap is een uitgebreide intake, waarin we onderzoeken wat uw interesse is, waar u goed in bent en wat u graag wilt. Dit vormt de basis voor het vinden van een baan, stage, werkervaringsplek of vrijwilligerswerk dat bij u past. Gedurende het gehele traject krijgt u begeleiding op maat. Deze kan bestaan uit sollicitatietrainingen, arbeidstrainingen of coaching en later bijvoorbeeld uit begeleiding op de werkvloer.

Bent u werkgever en heeft u interesse in het aannemen van arbeidsbeperkten? Dan kunt u bij Sherpa VoorWerk terecht voor alle informatie. Door een medewerker met een beperking in dienst te nemen, geeft u uiting aan uw maatschappelijke betrokkenheid. Daarnaast beschikt u over een bijzonder gemotiveerde en gedreven arbeidskracht. U krijgt daarbij kosteloze begeleiding door een jobcoach. Ook zijn wettelijke regelingen van toepassing die het u financieel aantrekkelijk kunnen maken.

Bezoek de website