Hoe werken we

Houdt u van wandelen, fietsen, zwemmen, een uitstapje maken of ondersteunt u liever bij het schrijven van teksten of het uploaden van foto’s? En lijkt het u gezellig om dit samen te doen? Dat kan!

Hoe vaak u afspreekt ligt aan u. Sommige vrijwilligers vinden het prettig om wekelijks samen naar de plaatselijke markt te gaan, een ander spreekt eens per maand af om ondersteuning te geven bij de maandelijkse clubactiviteiten. De medewerkers van Maatschappelijke Inzet luisteren naar uw wensen, hobby’s en interesses en leggen die naast de vragen van de cliënten. Er vindt een kennismaking plaats waarbij u kijkt of deze vrijwilligersvacature bij u past.
Omdat vrijwilligers voor Sherpa onmisbaar zijn, willen wij goed voor de vrijwilligers zorgen. Zo is iedere vrijwilliger verzekerd tijdens de uitvoering van de werkzaamheden. Ook ontvangt u natuurlijk een vergoeding voor uw reiskosten. Een keer per twee jaar wordt een feestavond voor vrijwilligers georganiseerd. Natuurlijk ontvangt u een kerstpakket en drie keer per jaar het Sherpa Magazine. U werkt in een boeiende sector, die midden in de samenleving staat!