Vakantiewerk

Werken op de momenten dat jij beschikbaar bent

Er zijn situaties dat Sherpa extra ondersteuning nodig heeft, bijvoorbeeld in vakantieperiodes. Wij moeten dan kunnen terugvallen op medewerkers die een aantal uur in de week aan de slag gaan om ondersteuning te bieden aan onze cliënten.

Een mooie zomer… werk jij daaraan mee?

Voor diverse locaties van Sherpa zijn wij voor de periode van 1 juni t/m 30 september op zoek naar collega’s (contractverlenging is bespreekbaar). Afhankelijk van de situatie gaat het om gastvrouwen/gastheren, begeleiders B en begeleiders C2. Je ondersteunt cliënten bij de verzorging, hulp bij de algemene dagelijkse levensbehoeften en het huishouden. Je doet dit over het algemeen samen met een collega.
Michel en Marja in Naarden Vesting (3)

Functie-eisen

Jij hebt:
– een gerelateerde opleiding op minimaal MBO-3-niveau
– ervaring en of affiniteit met werken met mensen met een (lichamelijk) beperking
– sociale vaardigheden als tact, geduld en inlevingsvermogen

Jij bent:
– een stevige, doortastende persoonlijkheid, die denkt vanuit mogelijkheden
– een persoon die overzicht, structuur en veiligheid kan bieden aan cliënten
– communicatief vaardig

Inschaling van de functie is conform CAO Gehandicaptenzorg.

Aanbod

Wij bieden diverse contracten, voor minimaal 2 uur en maximaal 28 uur per week. Uren worden in overleg bepaald en zijn afhankelijk van je beschikbaarheid en inzetbaarheid. Het salaris is conform de CAO gehandicaptenzorg.

Informatie

Voor meer informatie over de verschillende functies kun je contact opnemen met onze afdeling Werving & Selectie: Christine Dimitruk of Sjors Heinen 035 – 646 42 05  of mail naar vacatures@sherpa.org