Contact

Sherpa Jobcoaches

Heb je een arbeidsbeperking en ben je op zoek naar leuk en nuttig werk? Sherpa helpt je graag. De jobcoach begeleidt jou naar werk én kan je ondersteunen op de werkvloer. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij leuk werk krijgt én houdt.

Wat doet de jobcoach?

Wat zijn jouw talenten? Wat voor werk wil je graag doen? En wat heb jij nodig om prettig te werken? Samen met een jobcoach van Sherpa zoek je dit uit.

Samen op zoek naar werk

Ben je er klaar voor? Dan ga je samen met de jobcoach op zoek naar werk dat bij jou past. We kijken vooral naar wat jij wél kunt en wat jij graag leert. Jouw beperking nemen we daarin mee. Het kan gaan om een stage, een werkervaringsplek, vrijwilligerswerk of werk bij een bedrijf. Bij Sherpa kun je bijvoorbeeld werken in de horeca, het houtwerk, een bakkerij of een supermarkt. Wil je werken bij een echt bedrijf? Dat kan ook! Bijvoorbeeld in een restaurant of een winkel.
De jobcoaches van Sherpa ondersteunen met het zoeken naar onbetaald en betaald werk. Voor het zoeken naar betaald werk kan je je aanmelden bij Sherpa Voorwerk via de afdeling Zorgbemiddeling.

We blijven jou ondersteunen

Heb je werk gevonden, dan blijft de jobcoach jou ondersteunen. Totdat jij het werk zoveel mogelijk zelf aankunt. Het is belangrijk dat jouw werkgever en jouw collega’s goed met jou omgaan. Daarom ondersteunt de jobcoach ondersteunt ook hen. De jobcoach blijft regelmatig langskomen om te kijken hoe het gaat. Zo is de kans het grootst dat het werk goed blijft gaan

Kijk ook bij:

Meer weten?

Wil je meer weten over wat Sherpa voor jou kan betekenen? Neem dan contact op met Sherpa Zorgbemiddeling. De medewerkers staan je graag te woord op werkdagen van 9.00 tot 16.30 uur.