Contact

Voor werkzoekenden

Heb je een arbeidsbeperking of om andere reden een afstand tot de arbeidsmarkt en ben je op zoek naar leuk en nuttig werk? De jobcoach van Sherpa VoorWerk helpt je daarbij.

Begeleiding van de jobcoach

Zinvol werk doen is belangrijk in je leven. Daarom zoeken de jobcoaches van Sherpa VoorWerk graag samen met jou uit waar jouw talenten liggen.
De jobcoach begeleidt jou naar werk én ondersteunt jou een tijdlang op de werkvloer.
Want we vinden het belangrijk dat jij leuk werk krijgt én houdt.

Werk zoeken

Ben je er klaar voor? Dan ga je samen met de jobcoach op zoek naar werk dat bij jou past. We kijken vooral naar wat jij wél kunt en wat jij graag leert. Jouw beperking nemen we daarin mee.
Ben je nog niet helemaal toe aan werk? Dan zoeken we eerst een ander plek voor je: een stageplek, een werkervaringsplek of vrijwilligerswerk.

Begeleiding op je werkplek

Heb je werk of een werkervaringsplek gevonden maar voel je je nog onzeker? Dan blijft de jobcoach jou ondersteunen totdat jij het werk zoveel mogelijk zelf aankunt. Het is belangrijk dat jouw werkgever en jouw collega’s goed met jou omgaan. Daarom ondersteunt de jobcoach ook hen. De jobcoach blijft regelmatig langskomen op de werkplek om te kijken hoe het gaat. Zo is de kans het grootst dat het werk goed blijft gaan.

Meer weten over Sherpa VoorWerk?

Wil je meer weten over Sherpa VoorWerk? Maak dan een afspraak met een van onze jobcoaches en laat je meer vertellen tijdens een intakegesprek.