Contact

Werk- en dagbesteding

Ben je creatief? Werk je graag op een zorgboerderij? Doe je liever een belevingsgerichte activiteit, zoals snoezelen of bewegen op muziek? Of wil je werken in de buitenlucht? Het kan allemaal bij Sherpa. Bij ons kun je aan de slag op een werk- of dagbestedingslocatie. Ook werken we samen met bedrijven. We vinden dus altijd een fijne plek die bij jou past.

Werken is leuk!

Iedereen verdient leuk en nuttig werk. Want werken is leuk. Je doet iets wat jij goed kunt. Je leert steeds iets nieuws. Werken is ook gezellig, want je doet het met anderen. Samen heb je een leuke en nuttige dag. Je kunt trots zijn op jezelf. Wij helpen jou graag verder.

Werk dat bij jou past

Wat doe jij graag? Wat kun jij goed? En wat wil jij leren? We zijn benieuwd! Samen zoeken we naar een plek die bij jou past. Sherpa heeft werk- en dagbestedingslocaties op allerlei plekken in de Gooi- en Vechtstreek en Eemland. We hebben 5 basislocaties werk- en dagbesteding. Hier kun je bijvoorbeeld werken in de horeca, bij Sherpa HoutWerk, een bakkerij of een supermarkt. We werken ook samen met ‘echte’ bedrijven waar mensen met een verstandelijke beperking werken.

Dichtbij jou in de buurt

De afdeling Zorgbemiddeling kan jou helpen bij het zoeken naar een locatie die het beste bij jou past. In principe zoeken we een dagbestedingsplek bij jou in de buurt. Je hoeft dan niet ver te reizen. Maar misschien heb jij bepaalde wensen of hobby’s? Dan ga je misschien iets verder weg werken, als je dat wilt.

Kijk bij onze locaties en vindt de werk- of dagbestedingsplek die bij jou past!

Hulp van een jobcoach

Heb jij een arbeidsbeperking en wil je graag werk? Dan zoeken we samen met jou uit waar jouw talenten liggen en wat jij nodig hebt om optimaal te kunnen functioneren. Een jobcoach van Sherpa helpt jou.

Meer weten?

Wil je meer weten over wat Sherpa voor jou kan betekenen? Neem dan contact op met Sherpa Zorgbemiddeling. De medewerkers staan je graag te woord op werkdagen van 9.00 tot 16.30 uur.