Contact

Werken bij Sherpa

Zoek je uitdagend en zinvol werk bij een zorgorganisatie waar je je kunt ontwikkelen? Sherpa biedt volop mogelijkheden voor gedreven professionals die iets willen betekenen voor mensen met een beperking. Samen verleggen we grenzen.

Sherpa: elkaar verder brengen

Sherpa ondersteunt circa 1400 mensen met een beperking, zodat zij zo zelfstandig mogelijk kunnen leven. Dat doen we met ruim 1500 medewerkers en 600 vrijwilligers. We kijken vooral naar de mogelijkheden van mensen, hoe klein ook. Samen zoeken we naar iemands levenspad. Wat zijn iemands talenten en dromen? Wij geloven in samenwerken en het delen van kennis. Immers, samen kom je verder dan alleen. Elkaar verder brengen, daar staan we voor. Dit krijgt betekenis in de relatie en samenwerking tussen cliënt, familie en medewerker. Het vraagt om lef bij medewerkers. We geven je het vertrouwen en we ondersteunen je. Pak die ruimte.

Ga direct naar alle vacatures

Leren en ontwikkelen

Bij Sherpa blijf je je ontwikkelen in je vak. Je volgt trainingen, cursussen, workshops of opleidingen. Zo werken we continu aan de kwaliteit van onze dienstverlening. De nadruk ligt op het leren in de praktijk. Want dan kun je het geleerde direct toepassen. Door die ervaring leer je het makkelijkst. Sherpa heeft meerdere keurmerken en is als leer-werkbedrijf gecertificeerd.

Beroepsopleiding volgen bij Sherpa

Werk je nu nog niet in de zorg en maak je graag de overstap? Bij Sherpa kun je een landelijk erkend mbo-diploma behalen voor de gehandicaptenzorg. Dat kan een vraag-praktijkgestuurde opleiding zijn bij Sherpa in Baarn
of een reguliere opleiding via ROC Landstede in Harderwijk. Bij het vraag-praktijkgestuurde onderwijs van Sherpa is de opleiding op maat gemaakt voor jou. Prettig als je al een andere opleiding hebt en jij je wilt omscholen. Een half jaar voordat je met de opleiding start, kun je al bij Sherpa aan de slag als aspirant-leerling. Je doet dus al direct kennis en ervaring op. Je begint dan beter voorbereid aan de opleiding.

Lees meer over de opleidingsmogelijkheden bij Sherpa

Vrijwilligerswerk bij Sherpa

Wil je als vrijwilliger werken in de zorg? Sherpa is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Lees meer over vrijwilligerswerk bij Sherpa.

Meer weten over werken bij Sherpa?

Wil je meer informatie over opleidingen of een overzicht van alle vacatures bij Sherpa? Ga direct naar onze werkenbij-site.