Gein Mississippi in Baarn

Aan de Diezelaan in woonwijk Eemeroord ligt Gein Mississippi. Sherpa biedt hier recreatieve dagbesteding aan cliënten met licht verstandelijke beperking en ernstig meervoudige beperking. Er worden recreatieve activiteiten aangeboden, niet arbeidsmatig.

Activiteiten
De Mississippi is een gemengde activiteitengroep voor zowel jongeren als senioren en biedt recreatieve activiteiten. Er zijn verschillende activiteiten zoals koken, bakken, boodschappen doen, wandelen, knutselen, puzzelen, gymmen, zwemmen of muziek maken. De activiteiten worden zowel individueel als in groepsverband aangeboden.

Doelgroep
Dagelijks zijn er elf cliënten op Mississippi. De leeftijd van de cliënten varieert tussen de twintig en zeventig jaar, de gemiddelde leeftijd is veertig jaar.

Locatie
Mississippi is gevestigd in een ruim lokaal in ’t Gein. De locatie is rolstoeltoegankelijk. In de directe omgeving bevindt zich een voetbalveld. Er zijn in hetzelfde gebouw nog drie andere dagbestedingslocaties. Dit biedt de mogelijkheid tot het ontmoeten van anderen mensen. De activiteitentijden zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 uur en 16.00 uur.