Gein Rocky’s in Baarn

Aan de Diezelaan in woonwijk Eemeroord ligt Gein Rocky’s. Sherpa biedt hier recreatieve dagbesteding aan cliënten met een verstandelijke en/of ernstig meervoudige beperking. Er worden recreatieve activiteiten aangeboden, niet arbeidsmatig.

Activiteiten
Rocky’s is een gemengde activiteitengroep voor zowel jongeren als senioren en biedt recreatieve activiteiten. De begeleiders van Rocky’s houden een vaste dagelijkse structuur aan. Er zijn verschillende activiteiten zoals koken, bakken, boodschappen doen, wandelen, knutselen, puzzelen, gymmen, zwemmen of muziek maken. De activiteiten worden individueel als in groepsverband aangeboden.

Doelgroep
Dagelijks is er op Rocky’s plek voor elf cliënten. Er zijn twee begeleiders aanwezig. De gemiddelde leeftijd van de cliënten op Rocky’s is vijftig jaar.

Locatie
Rocky’s vestigt zich in een ruim lokaal in ’t Gein, woonwijk Eemeroord. De locatie is rolstoeltoegankelijk. In de directe omgeving bevindt zich een voetbalveld en activiteitenterrein. Er is ook een tuin waar cliënten buiten kunnen zitten. Er zijn in hetzelfde gebouw nog drie andere dagbestedingslocaties. Dit biedt de mogelijkheid tot het ontmoeten van anderen mensen. De activiteitentijden zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 uur en 16.00 uur.