Hymalaya in Baarn

Aan de rustige IJssellaan in woonwijk Eemeroord ligt Hymalaya. Sherpa biedt hier recreatieve dagbesteding aan cliënten met moeilijk verstaanbaar gedrag. Hymalaya is een gezellige groep en biedt uitdaging aan cliënten met verschillende niveaus.

Activiteiten
Hymalaya is een groep waar verschillende activiteiten aangeboden worden. De activiteiten zijn afwisselend zowel binnen als buiten. Zo is het mogelijk om te gaan wandelen, fietsen, zwemmen of naar de gymzaal te gaan. Binnen wordt er gewerkt met verschillende knutsel en spelmaterialen. Ook wordt er aandacht besteed aan muziek.

Doelgroep
Dagelijks is er ruimte voor acht cliënten op Hymalaya. Er zijn twee begeleiders aanwezig. Tevens is er een cliënt die individuele begeleiding krijgt. De gemiddelde leeftijd van de cliënten is vijfenveertig jaar oud. Hymalaya is een groep die zich richt op cliënten met verschillende niveaus (laag tot midden).

Locatie
Hymalaya vestigt zich aan de rustige IJssellaan in de bosrijke woonwijk Eemeroord in Baarn. De locatie is rolstoeltoegankelijk. In de directe omgeving bevindt zich een voetbalveld, zwembad en ontmoetingstuin. De activiteitentijden zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 uur en 15.30 uur.