Activiteitencentrum Kijkoor in Eemnes

Midden in het groen, naast de kruising tussen de A1 en A27 in Eemnes ligt Activiteitencentrum Kijkoor. Sherpa biedt hier dagbesteding in verschillende vormen en maten, onder deskundige begeleiding.

Activiteiten
Activiteitencentrum Kijkoor biedt een brede keuze aan allerhande dagbesteding, denk bijvoorbeeld aan de industriegroep of kunstzinnige bezigheden zoals toneelspelen of schilderen. Ook is er een keukengroep, zij verzorgen de lunch. Cliënten worden door gestimuleerd om zelfstandig aan de slag te gaan, voor zover zij dat aan kunnen.

Doelgroep
Activiteitencentrum Kijkoor is geschikt voor alle doelgroepen. Er is ruimte voor ongeveer 100 cliënten en de leeftijden lopen flink uiteen, van ongeveer twintig tot vijfenzeventig jaar oud. Kortom, iedereen is welkom.

Locatie
Activiteitencentrum Kijkoor bestaat uit twee verdiepingen en is rolstoeltoegankelijk, er is een lift aanwezig. Op de bovenste verdieping bevinden zich enkele vergaderzalen die verhuurd worden aan werknemers of externe partijen. De werkdagen voor cliënten zijn maandag tot en met vrijdag van 08.30 uur tot 16.00 uur.