Sherpa Boshoeve

voorjaarsmarkt boshoeve (9)Het ruikt naar vers hout, medewerkers komen aanrijden op hun bakfietsen en in de winkel staat de koffie klaar. Sherpa BosHoeve is een werkplek voor mensen met een beperking. En een ontmoetingsplek waar iedereen welkom is! Dus woont u in Laren of omgeving en bent u op zoek naar openhaardhout? Tweedehands artikelen? Of wilt u uw oude spullen en oud papier/karton juist kwijt? Bij Sherpa BosHoeve bent u aan het juiste adres. U bent van harte welkom van maandag t/m vrijdag van 09.00 – 15.00 uur.

Winkel
In de sfeervolle winkel vindt u tweedehands kleding, schoenen, boeken, keramiek en curiosa, maar ook nieuwe cadeauartikelen. Brengen, kijken, passen en kopen: alles is mogelijk.

Hout
In de schuur en buiten onder de hooimijt wordt hout gezaagd en gekloofd voor de verkoop van openhaardhout. Tegen een kleine vergoeding is thuisbezorgen mogelijk. Ook leveren wij aanmaakhout.

Oud papier
Doordeweeks kunt u zelf uw oud papier bij ons brengen. Bekend zijn onze medewerkers op hun bakfietsen, die in een deel van Laren het oud papier ophalen bij de inwoners. Voor bedrijven in Laren verzorgen wij de afvoer van karton, tegen een kleine vergoeding.

Bezoek de website