Industriemailing Huizen

Copyshop_copia

Industrie & Mailing Huizen is een plek waar mensen vier dagen per week kleinschalig industriële werkzaamheden verrichten. Naast het industriewerk worden er diverse mailingopdrachten verwerkt. Vanwege de afwisseling tussen mailing en industrie variëren de werkzaamheden van in- en ompakken tot printen en verzenden van diverse poststukken.

Mailing Huizen kent een vaste groep opdrachtgevers waar maandelijks kleine en grotere opdrachten uit voortkomen. Tussendoor komen dikwijls klanten binnenlopen die direct geholpen worden bij hun mailingopdrachten. Bij deze werkzaamheden maken cliënten bijvoorbeeld gebruik van vaardigheden zoals sorteren, vouwen, insteken en plakken van etiketten.

De industriewerkzaamheden in Huizen kennen een uiteenlopend scala aan werkzaamheden. Vaste opdrachtgevers leveren maandelijks pallets met werk, waarbij bijvoorbeeld voedings- of levensmiddelen voorzien worden van stickers en nieuwe dozen. Er komen onder anderen vaardigheden om de hoek kijken zoals rijden met steekwagens, sealen van pallets en stapelen en maken van dozen. Dikwijls vraagt het een zekere nauwkeurigheid van werken.

Voor zowel industrie als ook het mailingwerk kunnen vaardigheden aangeleerd en getraind worden. Indien nodig worden er aanpassingen aangebracht aan het werk wanneer blijkt dat er problemen ontstaan. Er kan ver meegedacht worden in het zoeken naar oplossingen waardoor het werk voor diverse cliënten en verschillende doelgroepen goed uit te voeren is.

De groep cliënten bestaat uit een aantal mensen variërend in leeftijd en mogelijkheden. Eenieder heeft zijn eigen kwaliteit die wij altijd proberen te benutten. Een gezellig werk-/dagbestedingsklimaat staat voorop, met zo min mogelijk werkdruk.

U vindt ons aan de Ambachtsweg 47 in Huizen.